Scope – löytää yrityksen autopäättäjän

Ei huteja, varmoja osumia. Scope on uusi täsmätyökalumme yritysten ja niiden autokannan tutkimiseen.

Scopella pystyt ensimmäistä kertaa koskaan tarkastelemaan ja rajaamaan b-to-b-kohderyhmiä siten, että saat yhdellä haulla tuloksia, joissa on yhdistetty yritys- ja ajoneuvodatan lisäksi myös päättäjädata – saat parhaimmillaan tietoosi yrityksen autopäättäjän sekä tarkkoja tietoja kohderyhmäsi yritysten autokannoista.

Olemme suunnitelleet Scopen yrityksille, jotka myyvät tai markkinoivat ajoneuvoja sekä niihin liittyviä tuotteita ja palveluita.

Ilmaiset Scope-tunnukset AKL Summitista!

Olemme jälleen mukana autoalan ykköstapahtumassa AKL Summitissa Finlandia-talossa torstaina 31.10. Tule käymään osastollamme niin näytämme, kuinka Scope toimii ja kerromme kuinka saat tunnukset koekäyttöön, ilmaiseksi.

Scopen saat käyttöösi juuri niin pitkäksi ajaksi kuin haluat, sillä Scopessa ei ole esimerkiksi 1. vuoden sitoutumispakkoa.

Ota yritysautoilun uusi täsmätyökalu käyttöösi ja tiedät kohderyhmäsi yritykset, henkilöt ja autokannan. Nähdään AKL Summitissa.

 

PS. Mikäli haluat Scopella heti etumatkalle etkä pääse AKL Summitiin, voit olla saman tien yhteydessä tuttuun Grano Dieselin yhteyshenkilöösi.

Katso yhteystiedot ›