Tarkkuutta ja tulivoimaa

Olemme kohdistetun markkinointiviestinnän edelläkävijä Suomessa. Kun tarvitset lisää tarkkuutta ja tulivoimaa uusien asiakkaiden hankkimiseen sekä toimivia ratkaisuja olemassa olevien sitouttamiseen, hyppää kyytiimme.

Kohdennetusti

Päivittäistä arkeamme ovat tarkkaakin tarkemmat osoitepoiminnat, kohderyhmämääritykset ja asiakasrekistereiden hyödyntäminen. Analyysityökalumme tuovat kampanjoihisi tehoa ja tuloksia. Näyttöä on.

Luovasti

Maaperässämme on myös vahva luovan suunnittelun ja tuloksellisen markkinointiviestinnän osaaminen. Meiltä saat kokonaisvaltaiset mainostoimistopalvelut suunnitteluyksikkömme Planeetta 10:n myötä.

Olemme osa Granoa

Maaperämme on vakaa ja vahva. Olemme osa 22 paikkakunnalla toimivaa ja lähes 1 000 ammattilaisen Granoa.

Tiivis yhteistyömme Granon kanssa tarkoittaa, että pystymme tekemään monet asiat asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi – tarjoamaan tuotannon tehokkuutta ja laatua sekä graafisen alan erikoisratkaisuja tavalla, joka on Suomessa ainutlaatuista. Esimerkiksi suoramarkkinoinnin putkemme on Granon tuotantomahdollisuuksien myötä alan ehdotonta kärkeä – nopeaa, monipuolista ja ensiluokkaista.

Meillä riittää virtaa – halua olla läsnä ja tukea

Olemme monessa mukana myös ”työajan ulkopuolella.” Etenkin nuorten urheilu sekä vauhtilajit ovat lähellä sydäntämme aivan pienten potilaiden lisäksi.

Kummit – ilo ja kunnia olla Kummien kumppani

Olemme Lastenklinikoiden Kummit ry:n kumppani. Autamme Kummeja muun muassa tapahtumaviestinnän graafisissa toteutuksissa ja suunnittelussa.

”On kiva auttaa, kun se on mahdollista. Pienten potilaiden konkreettinen tukeminen tuo aidosti hyvän mielen.”

Tutustu Kummeihin ›

Tapiolan Honka – junnukoris

Koripallo on lähellä sydäntämme. Tuemme espoolaista junnukorista ja nautimme pienten koripalloilija-alkujen aidosta riemusta rakasta lajiaan kohtaan.

Tutustu Tapiolan Hongan junnuihin ›