Rekry – projektipäällikkö

Kohdennetun markkinointiviestinnän edelläkävijä, vahvassa kasvussa oleva Grano Diesel Oy, etsii huipputyyppiä joukkoonsa.

Haluamme palkata sinut, järjestelmällinen, analyyttinen ja supliikkinen digitaalisen markkinoinnin projektipäällikkö, jolla on muutaman vuoden työkokemus mainos-, media- tai tekniseltä alalta.

Suhtaudumme intohimoisesti perinteisen mainonnan ja suoramarkkinoinnin tekemisen lisäksi digiin ja moderniin markkinointiin.

Ja jotta kampanjat toimivat, laadimme dataan perustuvia strategisia konsepteja, aktivointeja, verkkosivustoja ja sisältöjä. Sellaisia, jotka synnyttävät haluttuja asiakaskokemuksia ostopolun kaikissa vaiheissa.

Sinulta odotamme samaa paloa juuri näitä asioita kohtaan.

Mukavia työtehtäviä

Toimit luotettavana yhteyshenkilönä asiakkaiden ja työntekijöiden välillä. Vastaat digiprojektien läpiviennistä, tuotannon organisoinnista sekä myös budjetoinnista ja tarjouslaskennasta yhdessä myynnin kanssa.

Mukavana ja vuorovaikutustaitoisena henkilönä tapaat myös asiakkaitamme ja yhteystyökumppaneitamme sekä pidät huolen siitä, että tuotannossa on riittävästi käsiä mallikkaaseen toimintaan.

Tykkäät tehdä töitä niin itsenäisesti kuin tiimissä ja hahmotat, miten isoissa kampanjoissa tulee edetä. Suomi ja englanti luistavat sekä suullisesti että paperilla ja olet valmis hyppäämään tien päälle kotimaan kamaralla.

Vakituinen työsuhteesi alkaa heti, kun sinulle on mahdollista.

Mukavia ihmisiä

Helsingin Vallilassa sijaitseva 20 hengen firmamme on dieselhengestään tunnettu rento ja reilu, alallaan ainutlaatuinen ja arvostettu toimisto – paraikaa kisaamme Vuoden Toimisto -tittelistä mainostoimistojen sarjassa.

Hae haluttua paikkaa

Lähetä Janille esittely itsestäsi sekä CV:si palkkatoiveineen.

Jani Kukkonen
Head of Digital Marketing
jani.kukkonen@granodiesel.fi