Vuorovaikutteisuuden voimaa kosketusnäytöllä

Haluatko tehdä vaikutuksen asiakkaisiisi, saavuttaa enemmän huomiota tapahtumissasi ja tarjota unohtumattoman kokemuksen? Meillä on ratkaisu sinulle – vuokraa kosketusnäyttömme kokonaisvaltaisena ratkaisuna.

Kosketusnäytön vuokraus

Oletko koskaan pohtinut, kuinka voit hyötyä kosketusnäytön ja jalustan vuokrauksesta enemmän kuin oman laitteen hankkimisesta?

Kustannustehokkuus: Kosketusnäytön ja jalustan vuokraaminen voi merkitä huomattavia säästöjä verrattuna oman laitteen hankintaan. Suuri investointi omaan laitteistoon voi olla raskas taakka, kun taas vuokraaminen mahdollistaa kulujen jakamisen useiden eri tapahtumien tai projektien kesken.

Joustavuus: Vuokraaminen tarjoaa vapauden valita laite, joka täydentää kuhunkin tapahtumaan tai tarpeeseen parhaiten. Sinun ei tarvitse sitoa itseäsi yhteen laitteeseen pitkällä aikavälillä, mikä tuo liiketoimintaasi kaivattua joustavuutta.

Uusin teknologia: Tarjoamme aina viimeisimmän teknologian, mikä voi antaa sinulle kilpailuetua. Hyödynnä uusimpia ominaisuuksia ja suorituskykyä ilman jatkuvia päivityksiä tai laitteiston uusimista.

Ylläpito ja huolto: Unohtakaa tekniset päänvaivat. Hoidamme laitteen ylläpidon ja huollon puolestasi, säästäen aikaasi ja energiaasi.

Kuljetus ja asennus: Anna meidän huolehtia kuljetuksesta ja asennuksesta.

Ympäristöystävällisyys: Oletko ympäristötietoinen? Vuokraaminen vähentää elektroniikkajätteen määrää ja resurssien kulutusta, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.

Tila- ja varastotarpeen puute: Vuokraaminen vapauttaa tilaa ja varastotilaa. Sinun ei tarvitse murehtia laitteen säilyttämisestä.

Kokonaisvaltainen ratkaisu

Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun yrityksellesi – messunäytön ja jalustan vuokrauksen lisäksi suunnittelemme ja toteutamme juuri sen materiaalin, joka tekee sinusta unohtumattoman messuvieraidesi silmissä.

Ammattitaito ja kokemus: Meillä on vuosien kokemus messuosastojen suunnittelusta ja materiaalin luomisesta. Tiimimme koostuu luovista ammattilaisista, jotka tietävät, kuinka tehdä vaikutus.

Räätälöidyt ratkaisut: Emme tarjoa yhtä kaikille -ratkaisua. Kuuntelemme tarpeitasi ja tavoitteitasi ja luomme juuri sinulle räätälöidyn materiaalin, oli se sitten näyttävä video, vaikuttava presentaatio tai mikä tahansa, mitä tarvitset.

Kustannustehokkuus: Tarjoamme kustannustehokkaan ratkaisun, joka ei rasita budjettiasi. Voit valita, mitä tarvitset, ja maksat vain siitä.

Huolenpito ja tuki: Me huolehdimme kaikesta alusta loppuun. Ei stressiä, ei teknisiä ongelmia. Olemme täällä sinua varten.

Vaikutus ja muistijälki: Messut ovat tilaisuus tehdä vaikutus. Me autamme sinua jättämään positiivisen muistijäljen ja erottumaan kilpailijoistasi.

Ajansäästö: Miksi käyttää aikaa ja energiaa materiaalin suunnitteluun, kun voit keskittyä ydinliiketoimintaasi?

Näytön tekniset tiedot:

Samsung QM43R-T
 • Näytön koko: 43″
 • Resoluutio: 3840 x 2160
 • Kontrastisuhde: 5000:1
 • Vasteaika: 8 ms
 • Valoteho: 400 nit
 • Katselukulma vaaka/pysty: 178/178 astetta
 • Kiinnitysstandardi: Vesa 200 x 200 mm
 • Kaiutin: 2 x 10W

Telineen tekniset tiedot:

Mozi Dual Screen Video Wall Stand
 • Sopii useimpiin 40″-65″ näyttöihin
 • VESA-standardit 200×200,300×300,400×200,400×400,600×400
 • Korkeudensäätö 1730 mm asti
 • Kantavuus 50 kg
 • Mitat: 912 x 660 x 1995 mm
 • Näyttöjen kallistus: +2°~-2°

Kiinnostuitko?

Tule mukaan menestyksekkääseen messukokemukseen. Jätä materiaalin suunnittelu ja toteutus ammattilaistemme käsiin, ja voit keskittyä siihen, mitä teet parhaiten. Jätä yhteydenottopyyntö ja anna meidän auttaa sinua erottumaan ja tekemään vaikutus messuosastollasi!