Grano Diesel on Vuoden Toimisto 2020

Grano Diesel, Henkilöstö, Tapahtuma

Asiakkaiden mielestä Suomen parhaat markkinointiviestintäalan toimistot julkistettiin Vuoden Toimisto -tutkimuksen palkintogaalassa 5.2.2020. Jo viime vuonna finaaliin yltänyt Grano Diesel on nyt Vuoden Toimisto 2020 kategoriassa keskisuuret mainostoimistot.

Arvostettu Vuoden Toimisto -konsepti tarjoaa meille asiakkaan palautteen tutkitussa muodossa. Se kertoo pitkäjännitteisistä asiakassuhteista, voitetusta luottamuksesta ja toimiston vahvuuksista, joita asiakkaat arvostavat. Samalla se antaa meille ymmärrystä siitä, miten voimme palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin, ja miten menestymme alan muihin kilpailijoihin verrattua.

Vuoden Toimisto -tutkimus antaa meille loistavat eväät astua asiakkaidemme kanssa uudelle vuosikymmenelle. Jatkamme johdonmukaista työtä, jolla rakennamme asiakkaillemme kaupallista menestystä monikanavaisen, kohdistetun markkinoinnin keinoin.

Kiitos ja kunnia voitosta kuuluu asiakkaillemme, ja olemme ylpeitä omista osaajistamme. Meillä on huippujengi! Haluamme kiittää myös kategoriassa kilpailleita muita toimistoja. Kiitos Ilme, Ivalo Creative, Superson ja Wörks – te teitte kilpailusta arvokkaan.