Grano Diesel ja Satu Mäkelä-Nummela yhteistyöhön

Yhteistyö

Grano Diesel on aloittanut elokuussa yhteistyön trap-ampuja Satu Mäkelä-Nummelan kanssa. Yhteistyön avulla Grano Diesel haluaa varmistaa, että olympiavoittajan osumat pysyvät varmoina jatkossakin, ja se onnistuu parempia harjoittelumahdollisuuksia luomalla.

”Urheilua parempaa kohdetta ilolle, vimmalle ja rohkeudelle on vaikea löytää, ja siksi haluammekin olla mukana tukemassa maamme olympiaurheilijoita ja mahdollistamassa suomalaista menestystarinaa”, toteaa Grano Dieselin toimitusjohtaja Marko Toivonen.

Satu Mäkelä-Nummela, 47, on Orimattilan Seudun Urheiluampujia edustava trap-ampuja.

Suuren yleisön sydämeen Mäkelä-Nummela ampui Pekingin vuoden 2008 olympialaisissa, jossa hän nappasi Suomen ainoan olympiakullan ennätystuloksella. Onnistunutta suoritusta seurasi valinta seuraavana vuonna Vuoden urheilijaksi ja Vuoden naisurheilijaksi.

Ensimmäisen MM-pronssimitalinsa Mäkelä-Nummela nappasi jo vuonna 1995.

Sittemmin palkintokaappi on täydentynyt toisella MM-pronssilla ja yhdellä EM-pronssilla. Yli 20 vuotta kestäneen uransa aikana Orimattilan ylpeys on voittanut maailmancupin osakilpailun kahdeksan kertaa ja maailmancupin finaalin kertaalleen vuonna 2012, minkä lisäksi menestystä on tullut myös joukkuekilpailuissa.  Tarkkuus ja tulivoima eivät ole vuosien varrella himmenneet, sillä Mäkelä-Nummelan viimeisin osakilpailun voitto on kesäkuulta.