Ammattilaisen työkalupakki

Booster – osumatarkkuudella enemmän autokauppoja

Me tiedämme, mistä löydät kiinnostuneimmat auton ostajat. Booster on autoalan ammattilaisen työkalupakki, jonka avulla voit tehdä entistä kohdistetumpaa markkinointia ja parempaa kauppaa. Boosterin saat vain meiltä.

Yhden kirjautumisen takana on helppokäyttöiset työkalut, joilla voit esimerkiksi hakea uusia kontakteja, tutkia autokannan omistussuhteita ja auton ostajan käyttäytymistä. Booster tarjoaa osuvimmat kohderyhmät, helpoimman kontaktoinnin ja seurattavuuden, ja kampanjan jälkeen tiedät tismalleen missä ja miten onnistuttiin.

Booster on paljon muutakin kuin kätevä soittotyökalu. Siellä tutkit kohderyhmääsi upeiden kartta- ja grafiikkanäkymien avulla, seuraat omaa ja kilpailijoiden myyntivauhtia, näet miten auton ostajat vaihtavat merkkien välillä, etsit ainutlaatuisia b-to-b -täysosumia ja saat tarkkaa dataa kampanjoiden kannattavuudesta.

Laitetaanko autokauppoihisi uutta buustia? Ota yhteyttä, niin saat Boosterin käyttöösi ja autamme sinua rakentamaan kampanjan, joka tehoaa halutulla tavalla.