<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pienten potilaiden asialla – Kummien kumppanina on ilo olla

17.11.2017 10:58:51

Grano Dieselistä Kummien tuorein kumppani

Kun saa hyvää aikaiseksi, tulee parempi mieli. Lastenklinikoiden Kummien kanssa solmittu kumppanuus tuo hyvän mielen koko Grano Dieselin henkilöstölle, joka lähes tuplaantui vastikään, kun mainostoimisto Planeetta 10 fuusioitui meihin 1.11. alkaen.

Kumppanuuden myötä Grano Diesel auttaa Kummeja muun muassa tapahtumaviestinnän graafisissa toteutuksissa. Ja se on jatkossa yhä luontevampaa, sillä Planeetalla on useiden vuosien yhteinen historia Kummien kanssa.

- On kiva auttaa, kun se on mahdollista, toteaa Grano Dieselin toimitusjohtaja Marko Toivonen. Aiomme mennä tapaamaan koko porukalla sopivassa kohtaa pikkupotilaita. Se avaa varmasti silmiämme sille, kuinka konkreettista pikkupotilaiden avuntarve on nimenomaan siltä osin, missä jokainen meistä voi auttaa.

Lue lisää

Grano Diesel ja Planeetta 10 fuusioituvat

26.10.2017 16:50:59Kaksi oman alansa kokenutta osaajaa, suoramarkkinoinnin palveluja tarjoava Grano Diesel Oy ja mainostoimisto Planeetta 10 Oy sulautuvat 1.11.2017 alkaen virallisesti yhteen.

Yli kymmenen vuoden tiivis yhteistyö ja huhtikuun alussa tehty yrityskauppa saavat lopullisen sinettinsä, kun Planeetta 10 fuusioituu Grano Dieseliin.

Saman katon alla Vallilassa keväästä lähtien olleet Grano Diesel ja Planeetta 10 pystyvät tarjoamaan suoramarkkinoinnin koko putken luovasta suunnittelusta toteutukseen – ainoana Suomessa.

Fuusion myötä syntynyt Suomen tehokkaimman kohdistetun markkinointiviestinnän yksikön palveluvalikoimaan kuuluu jatkossakin oleellisesti myös kokonaisvaltaiset mainonnan suunnittelupalvelut kaikkiin olemassa oleviin medioihin.

Planeetta 10 on jatkossa Grano Dieselin suunnitteluyksikkö.

Tervetuloa kyytiimme. Ensin vedetään täysillä. Sitten lisätään vauhtia.

Ps. Olemme mukana AKL Summit & Expo 2017 -tapahtumassa
Finlandia-talossa tiistaina 21.11.2017.

Lisätietoja:

Marko Toivonen

toimitusjohtaja

Grano Diesel Oy

puh. 040 724 9100

marko.toivonen@grano.fi

Mika Roos

liiketoimintajohtaja

Grano Diesel Oy

puh. 040 551 0613

mika@planeetta10.fi

Jari Hirkka Hirvonen
luova suunnittelu
Grano Diesel Oy
puh. 0400 517 516
hirkka@planeetta10.fi

Lue lisää

Rock´n roll! Grano Diesel teippasi ”KISS-Kian” – auto bändikoulun käyttöön kuukaudeksi!

2.5.2017 15:04:02Tiedote 2.5.2017
Kialta ”KISS-auto” Helsingin konserttiin

Helsinki, 2. toukokuuta 2017 – Kia kunnioittaa legendaarisen KISS-yhtyeen Helsingin konserttia KISS-teemalla. Näyttävä Kia Sorento -kaupunkimaasturi teipattiin Suomessa torstaina esiintyvän yhtyeen maailmankiertueen väreihin. Autoa koristavat yhtyeen jäsenet maskeineen ja KISS-yhtyen logot.

”KISS tuo kaikkien aikojen rock-show´n Eurooppaan! KISS on maailman kuumin bändi, joka tekee kaiken suuremmin, rohkeammin ja äänekkäämmin. Kia rokkaa yhdessä KISSin kanssa Helsingissä Rock & Roll All Night and Party Every Day -hengessä”, sanoo KISS-yhtyeen markkinoinnista vastaava Mark Stroman.

”Halusimme kunnioittaa yhtyettä ja sen upeita faneja Kissin väreihin teipatulla Kia Sorentolla. Auto on konserttiviikolla näkyvästi esillä Helsingin keskustassa. Konserttipaikalla Hartwall Arenalla auto puolestaan toivottaa yleisön tervetulleeksi konserttiin”, jatkaa Kian PR-päällikkö Lauri Puintila.

Kia järjestää yhteistyössä konserttijärjestäjä Live Nation Finlandin kanssa Facebook-kilpailun, jossa palkintona on kymmenen lippupakettia torstain KISS-konserttiin. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä kuvan KISS-yhtyeen tunnuksilla varustetusta Kia Sorentosta Kia Motors Finlandin Facebook-sivulle. Auto on kuvattavissa tänään tiistaina kello 10-20 Helsingin keskustassa.

Kia lahjoittaa konsertin jälkeen KISS-yhtyeen väreihin teipatun Kia Sorenton helsinkiläisen bändikoulun käyttöön kuukaudeksi. Sorento on Kian premium-tason iso kaupunkimaasturi, jossa yhdistyvät näyttävä muotoilu, ensiluokkainen varustelu ja Kian ainutlaatuinen 7 vuoden takuu.

KISS-teippauksen Kia Sorentoon suunnitteli Grano Diesel, joka on Suomen johtava mainonnan toteuttaja.

Lisätietoja
Lauri Puintila, PR-päällikkö, Kia-maahantuonti, Lauri.Puintila (at) delta.fi, 040 584 4685

 

Lue lisää

Grano Diesel ja Planeetta10 saman katon alle

4.4.2017 9:59:46

Grano laajentaa monikanava- ja sisältömarkkinoinnin osaamistaan. Granon suoramarkkinoinnin palveluja tarjoava tytäryhtiö Grano Diesel Oy on tehnyt yrityskaupan, joka yhdistää Grano Dieselin ja markkinoinnin suunnittelutoimisto Planeetta 10:n osaamiset.

”Haluamme tarjota asiakkaille sisällöt palveluna yhdeltä luukulta. Jatkossa Grano voi hoitaa asiakkaan markkinointi- ja sisältötarpeet alusta loppuun – luovasta suunnittelusta sisältöjen tuotantoon, hallintaan, julkaisuun ja analytiikkaan, kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle tärkeissä kanavissa. Planeetta 10 tuo taloon olennaista osaamista, joka vie meitä kohti strategista tavoitettamme”, kertoo Granon kaupallinen johtaja Jukka-Pekka Vuori.

Kohdistetun markkinointiviestinnän tehokkain yksikkö Suomessa

Planeetta 10 tunnetaan erityisesti kohdistetun mainonnan edelläkävijänä, jo perustamisvuodesta 2002. Osakkaat Hirkka Hirvonen ja Mika Roos ostivat yrityksen itselleen vuonna 2010 Mediatalo Esalta. Hirvosen taustat vahvana suoran osaajana eivät jätä epäilijöille sijaa: Grey Directistä hän siirtyi Paltemaa – Huttunen – Santala –imperiumiin perustamaan suoramainostoimisto PHS Directiä. Jenkkiomistuksen myötä PHSD muuttui sittemmin Tequilaksi.

Yhdessä Grano Diesel ja Planeetta 10 tarjoavat yrityksille lisää tarkkuutta ja tulivoimaa uusien asiakkaiden hankkimiseen ja olemassa olevien sitouttamiseen. Yhtiöt ovat jo aiemmin tehneet menestyksekästä yhteistyötä usean vuoden ajan. ”Yhdistyminen avaa meille ja asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia päästä hyödyntämään Grano Dieselin koko äärimmilleen hiottua tuotantokoneistoa kohderyhmämäärittelyineen ja mitattavuuksineen”, Hirvonen arvioi.

Grano Dieselin toimitusjohtaja Marko Toivonen ei hänkään peittele tyytyväisyyttään.
”Uusi yksikkö pystyy tarjoamaan asiakkaille täydellisen viestintäputken eli palvelut suunnittelusta toteutukseen, julkaisuun, jälkihoitoon ja mittaamiseen”, Toivonen sanoo.

Myös Planeetta 10:n Sanna Laakkio on innoissaan uuden äärellä. ”Olen pari vuosikymmentä elänyt ja ratkonut markkinointiin, myyntiin ja kaupallisuuteen liittyviä haasteita eri kokoisissa yrityksissä ja eri toimialoilla. Onnistumiset sekä tuloksellinen,  luottamuksellinen ja aito yhteistyö ovat aina sytyttäneet minut. Tyytyväinen asiakas on paras palkinto tehdystä työstä ja sitä on epäilemättä tarjolla jatkossakin. Upeaa päästä nyt tarjoamaan tämä uusi koneisto asiakkaidemme liiketoiminnan ja tekemisen tueksi!”

Planeetta 10 jatkaa toimintaansa omalla nimellään osana Grano Dieselin tiimiä Granon Vallilan toimitiloissa. Yhdistymisen jälkeen Dieselin yksikössä työskentelee noin 20 henkilöä ja Granon ammattilaisten määrä lähentelee jo 900 henkilön rajaa.

Lisätietoja:
Marko Toivonen, toimitusjohtaja, Grano Diesel Oy,
puh. 040 724 9100, marko.toivonen@grano.fi

Mika Roos, toimitusjohtaja, Planeetta 10 Oy,
puh. 040 551 0613, mika@plaaneetta10.fi    

Jari Hirkka Hirvonen, luova suunnittelu,
puh. 0400 517 516, hirkka@planeetta10.fiTutustu Planeetta 10:een »

 

Lue lisää

Auto 2016 pe–su 18.–20.11.

17.10.2016 16:36:56Grano Diesel on aina siellä, missä tapahtuu ja missä on autoja. Uusi autojen myynti- ja koeajotapahtuma Auto 2016 kokoaa Helsingin Messukeskukseen autoalan tärkeimmät toimijat – automerkeistä rahoitusyhtiöihin ja varaosa- ja tarvikealan yrityksiin.

Ohjelmaa laidasta laitaan, koko perheelle

Tapahtumassa kohtaavat niin autohankintaa suunnittelevat kuluttajat, autojen jälleenmyyjät, yhteistyökumppanit kuin muut sidosryhmät sekä media. Koko perhettä kiinnostava messuohjelma maamme eturivin artistien johdolla houkuttelee paikalle kymmeniä tuhansia autoista kiinnostuneita.

Grano Diesel tuo markkinoille autohakusovelluksen!

Autoalan johtavana suoramarkkinoinnin toteuttajana ja tekijänä olemme tapahtumassa luonnollisesti mukana. Ja messuilla esittelemme ensimmäisen kerran uuden rekisterinumerohaku-sovelluksemme.

Tule, lataa ja testaa uutta rekisterinumerohakua eli HAE-123-sovellusta puhelimessasi. Lataamalla osallistut samalla iPhone 7 ja Samsung Galaxy S7 -puhelimien arvontaan!

Tällaista autotapahtumaa ei ole ollut Suomessa vuosikausiin, jos koskaan. Tervetuloa autoilun superviikonloppuun. Meidät löydät osastolta 7g20. Nähdään Messukeskuksessa!

Lisää tapahtumasta >>

 

Lue lisää

AKL Summit & Expo 17.11.

24.8.2016 15:24:27Grano Diesel on jälleen vahvasti mukana Suomen suurimmassa autoalan vaikuttajatapahtumassa, joka on jatkoa edellisten vuosien Autokauppa-messuille.

Tule kanssamme kuulemaan autoalan tuoreimmat kuulumiset ja tulevaisuuden suuntaviivat Helsingin Messukeskukseen torstaina 17.11.

AKL Summit & Expo on merkittävin kohtaamis- ja oppimistapahtuma autoalan keskeisille avainhenkilöille, jotka toimivat autokaupan liiketoiminnassa, vähittäiskaupassa, maahantuojilla ja alan sidosryhmissä.

Ilmoittaudu nyt mukaan – osallistumismaksu AKL:n jäsenille 350 € ja muille 495 €.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä >

 

Lue lisää

Grano Diesel ajankohtaista

31.5.2016 15:45:35

Kuortaneenkatu 1
00520 Helsinki
+358 201 250 250

Lue lisää

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Suosituimmat

Aiheittain