Garage Rock

On tupareita ja sitten oli Grano Dieselin tuparit. Huhtikuussa 2018.

Taustaa

Uudet ja valoisat tilamme Vallilan kattojen yllä innoitti meidät pitämään tupaantuliaiset.

Ja koska markkinointi- ja mainosväki juhlii nykyään harvemmin ja kevyemmällä pintakaasulla, päätimme painaa pedaalin lattiasta läpi ja järjestää kunnon shown – sellaiset vanhan hyvän ajan bileet, jollaisia on alalla kuulemma jo hyvän tovin odoteltu.

Ratkaisu

Koska jokapäiväinen toimistoarki ja koska rajalliset tilat, päätimme viedä tuparimme toisaalle. Maan alle, toimistotalomme autohalliin. Syntyi mullistava ajatus Garage Rock -tupareista.

Kohderyhmä oli meille tuttua tutumpi, omat asiakkaamme. Heitä lähestyimme henkilökohtaisilla suorakirjeillä. Muun muassa säilykepurkeilla.

Tapahtuman suunnittelu sujui startista loppuun oman väkemme voimin. Järjestelyissä luotimme pitkäaikaiseen luottopakkiimme, Suomen eturivin tapahtumajärjestäjään Pade Oy:öön. Monivivahteinen ja runsaan puoleinen tuotanto sujui täsmällisesti Granon kautta.

Tupari-iltamme täytti kellarikerroksen autohallin. Rytmeistä vastasivat levyjä näyttävästi vääntänyt DJ Amanda Harkimo sekä tunnin verran yleisöä villinnyt ja tanssittanut Neljä Ruusua.

Tältä näytti ja kuulosti Garage Rock -tupareissamme

Ota yhteyttä

Kun haluat kauttamme yhtä päräyttävät bileet tai yleisesti tapahtuman suunnittelun sekä toteutusrumban A:sta Ö:hön, ota ihmeessä yhteyttä!