<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Case Autokauppa 2016 – teimme ensikosketuksesta merkityksellisemmän

Uusi sähköinen tunnistuspalvelumme avaa täysin uudet mahdollisuudet tavoittaa sinulle tärkeitä ihmisiä esimerkiksi messutapahtumissa – henkilökohtaisemmin ja paljon, paljon yllättävämmin kuin aiemmin. RFID-järjestelmämme ansiosta saimme kontaktoitua asiakkaitamme entistä henkilökohtaisemmin Autokauppa 2016 -tapahtumassa. Lue lisää alta.

Autokauppa 2016

1. UUSI TAPAMME TAVOITTAA JA KOMMUNIKOIDA!

Asiakkaan nimilapussa oleva RFID-tunniste välitti tiedon reaaliaikaisesti järjestelmäämme: kommunikointi alkaa heti.

 

 

 

2. ASIAKAS TUNNISTETAAN, HETI.

Yllätimme ja toivotimme asiakkaan tervetulleeksi: oma nimi näkyy heti monitorissa niin sisääntulossa kuin ständillämme.

 

 

 

3. AUTOMAATTISTA KONTAKTOINTIA STÄNDILLÄ JA SEN JÄLKEEN.

Asiakas sai meiltä viestiä niin ständillä kuin sieltä poistuttuaan: SMS-viesti 1 min ja sähköposti 15 min kuluttua asiakkaan poistuttua ständiltämme. Lisäksi saimme tarkan raportin jokaisesta ständillä olleesta ihmisestä: milloin hän tuli osastollemme, kauan hän vietti aikaa ja milloin poistui.

 

 

 

Ota ilo ja hyöty irti uudesta sähköisestä tunnistuspalvelustamme!


Aja suoraan paalupaikalle – ota yhteyttä

Kerromme sinulle mielellämme lisää Autokauppa 2016 -tapahtumassa ensimmäistä kertaa käytössä olleesta palvelustamme. Ota yhteyttä ja kuule, kuinka saamme hyödynnettyä RFID-tekniikkaa edistyksellisesti ja mikä parasta, vastaanottajaa puhuttelevasti.

Ota yhtettä